Apps

Home / Apps

Apps zitten ook in het producten- en dienstenpakket van DD&D. Met Apps bereikt u veel smartphone- en tabletgebruikers, een groep die steeds meer toeneemt.

Een app is een mobiele applicatie, een belangrijk communicatiemiddel in het huidige digitale tijdperk. Inmiddels zijn er meer dan 2,5 miljoen appsApp Store: 1,3 miljoen Google Play Store: 1,376 miljoen beschikbaar. Dat lijkt veel, maar het is een feit dat door de toename in verkoop en gebruik van smartphones en tablets de komende jaren steeds meer behoefte ontstaat aan applicaties geschikt voor de diverse apparaten.

Er is dus een nieuwe mogelijkheid ontstaan voor bedrijven om extra services en/of diensten te verlenen. Met deze smartphones en tablets heb je altijd en overal internettoegang en dat biedt bedrijven veel mogelijkheden. Zo kun je met mobiele applicaties hierop inspelen, maar wat zijn deze applicaties precies? Een app is software dat geïnstalleerd wordt op de mobiele telefoon of tablet van de gebruiker. Deze software wordt gedownload en draait vervolgens op het apparaat zelf. Hierdoor kan de applicatie gebruikmaken van de functies die de telefoon of tablet zelf al heeft. Denk bijvoorbeeld aan de GPS-functie van de telefoon of de videofunctie.

Populair

De applicaties zijn populair, omdat ze erg eenvoudig in gebruik zijn en vaak in één ding erg goed zijn. Veel gebruikte apps zijn: Buienradar, Appie en Nu.nl. Deze apps worden vaak dagelijks geraadpleegd.

DD&D helpt u graag bij de ontwikkeling, lancering en het vermarkten van uw app, van concept tot realisatie.

Meer weten over apps en welke toepassingsmogelijkheden u heeft?
Neem contact op met Jos van der Wolde via het contactformulier of 06 – 549 441 30
Printscreen in hand van Pitch&Putt App

4 redenen waarom een app voor uw bedrijf goed kan uitpakken

 • Klantrelaties

  79% van mensen onder de 44 hebben een smartphone 22 uur per dag in handbereik. Ideaal om uw potentiële klanten op de hoogte te houden van die laatste aanbieding of korting.

 • Social media

  Vanuit een app is het voor uw potentiële klanten heel eenvoudig om dat laatste nieuwsbericht of die goede korting te delen via social media.

 • Bereikbaarheid

  Een app is altijd te bereiken, zelfs zonder internetverbinding. Handig voor het opzoeken van uw bedrijfinformatie.

 • Onderscheidend

  Het hebben van een app kan beslissend zijn voor de klant om voor uw bedrijf te kiezen. U bent met een app natuurlijk ook beter vindbaar.

Een TAPP

Tablet publishing, ook wel digital publishing genoemd, is het omzetten van publicaties in een boeiende interactieve tablet-ervaring. Daarmee kun je statische content levendig maken in een modern jasje, crossmediaal inzetten en meer sfeer en beleving creëren. De inhoud van opgemaakte magazines, bedrijfsbrochures, reclame-uitingen e.d. kunnen nu op tablet gepubliceerd worden.
DD&D verzorgt de gehele begeleiding van uw publicatie op tablets. De bestaande InDesign-bestanden zetten wij om in het juiste formaat voor de app. Ook zorgen wij ervoor dat deze App in de AppstoresApple App Store en Google Play komt. Op verzoek kan een analyserapport over het gebruik van de publicatie en de gebruikers worden opgesteld. Zo is het mogelijk om het aantal downloads weer te geven, de tijd die een gebruiker per artikel gebruikt of de advertentie bekeken wordt en hoe vaak er bijvoorbeeld doorgeklikt wordt naar de website van de adverteerder. Belangrijke informatie voor de uitgever van morgen!
Logo van Tapp

Wilt u meer voorbeelden zien? Of meer informatie over een Tablet Publishing App?

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking? Stuur ons dan een bericht.