Webdesign

Home / Webdesign
  • Welke digitale media zet u in en zijn ze actueel?
  • Zet u websites, webshops, online platfora, digitale nieuwsbrieven, infographics, apps en/of bedrijfsfilms in?
  • Zijn ze goed lees- en zichtbaar op smartphone, tablet en pc?

DD&D inventariseert graag samen met u wat uw wensen en eisen zijn. Vervolgens stellen we met elkaar vast welke vorm(en) en welke kanalen het beste daarbij passen. Daarna wordt een vertaalslag gemaakt, waarbij uw visie en missie uitgangspunt zijn. Het gaat erom dat uw bedrijfsidentiteit, de corporate identity zo goed en herkenbaar mogelijk zichtbaar is.

U wilt toch ook een website die overzichtelijk, prettig leesbaar, gebruiksvriendelijk en goed vindbaar is? En waarbij uw corporate identity goed naar voren komt? Dan bent u bij DD&D aan het juiste adres. Vanuit uw corporate identity adviseren, begeleiden en helpen wij u bij het bouwen of restylen van uw website, zodat uw content in een fris, modern jasje wordt gestoken. Wij maken gebruik van de open source contentmangementsystemenEen contentmanagement-
systeem (CMS) maakt het mogelijk dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren.
Joomla en WordPress. Deze systemen beschikken over een database voor de inhoud en een online admin-gedeelte waarmee u eenvoudig en overal uw eigen website kunt beheren.

De huidige websites bouwen wij in responsive design, d.w.z. dat de inhoud van een website zich aanpast aan de schermgrootte van het apparaat waarmee u de website bekijkt. Hierdoor kunnen zowel pc-, tablet- als smartphone-gebruikers de content goed bekijken. Bovendien is het door deze techniek niet meer nodig om een aparte mobiele versie van een website te bouwen. Dat levert een flinke kostenbesparing op.

Hosting

Uiteindelijk publiceren wij uw website onder uw eigen domeinnaam. DD&D regelt graag voor u de webhosting tegen aantrekkelijke tarieven. Beschikt u al over een domeinnaam en webhosting-faciliteiten, dan voorziet u ons van de nodige inloggegevens, zodat wij uw website online kunnen zetten. Desgewenst kunnen wij de webhosting voor u verhuizen naar onze webhost.
Bent u geïnteresseerd in de projecten waaraan wij gewerkt hebben?
72% van de Nederlanders gebruikt een smartphone
76% gebruikt een laptop
51% gebruikt een tablet

Daarmee kent ons land het hoogste tabletgebruik ter wereld

bron: onderzoek van Google/TNS juni 2014
Contact

Heeft u een vraag of een opmerking? Stuur ons dan een bericht.